Vacature Safaripark Beekse Bergen

Note: this vacancy is only available in Dutch.

Vacature Safaripark Beekse Bergen
Ter versterking van het team Educatie & Beleving zijn wij op zoek naar

SAFARI-RANGERS

Safaripark Beekse Bergen heeft behalve 1500 wilde dieren ook 200 medewerkers die gewend zijn te werken met het geluid van grommende leeuwen op de achtergrond. Verspreid over de afdelingen Educatie & Beleving, Dierenverzorging, Horeca, Speelland en Facilitaire Dienst dragen zij er zorg voor dat de bezoekers elke dag van het jaar op een avontuurlijke safari kunnen in Safaripark Beekse Bergen.
Wat houdt het werk in?
De rangers van Educatie & Beleving verzorgen jaarlijks rondleidingen voor ruim 450.000 bezoekers, waaronder individuele bezoekers en diverse groepen zoals bedrijven, instellingen en scholen. De rondleidingen worden gegeven op de bussen, boten en op de wandelroute.
Wat verwachten wij van jou?
Passie, plezier, beleving, improviseren en natuurlijk educatie zijn dé ingrediënten voor een goede en leuke rondleiding. Daarnaast dien je in deze functie over goede didactische en contactuele vaardigheden te beschikken. Een opleiding op het gebied van biologie, toerisme of Pabo is een pré. Een rijbewijs B (auto) is bovendien een vereiste. Uiteraard zorgen wij voor dienstkleding en de nodige dierenkennis.
De werkzaamheden vragen een flexibele en zelfstandige instelling. Weekenden, feestdagen en schoolvakanties behoren tot de reguliere werkdagen.

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!
Safaripark Beekse Bergen is onderdeel van Libéma. Met vier vakantieparken, negen attractieparken, tien beursaccommodaties, eigen organisatiebureaus en ruim 750 medewerkers is Libéma de grootste aanbieder van leisure-producten voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Klaas Jan Leinenga, Manager Educatie en Beleving, Beekse Bergen. Tel. 013-5491214. Email: k.leinenga@beeksebergen.nl.
Voldoe je aan de gestelde eisen, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je sollicitatie tevens richten aan Klaas Jan Leinenga.

www.safaripark.nl
www.beeksebergen.nl
www.libema.nl